Piece of Cake

Serie collectie

Sorteren op:

Piece of Cake

Piece of Cake: de serie

Welkom bij onze Piece of Cake serie, waarin we niet alleen bier brouwen, maar ook de kunst van serieus genieten perfectioneren. Bij Frontaal Brewing Company nemen we ons bier serieus, maar onszelf niet zozeer. Dus laat de stropdassen achterwege en bereid je voor op een smakelijk avontuur. Waar Piece of Cake vrij vertaald iets heel gemakkelijks is, is het maken van dit bier dat zeker niet. Onze Pastry Stouts en de smaken worden zeer zorgvuldig uitgezocht. Alleen de beste smaken komen terecht in onze pastry stouts.

Piece of Cake is niet zomaar een stout, het is een beetje als een ontdekkingsreis , maar dan zonder het kompas. Elke editie is als een nieuwe Pastry Stout van je favoriete toetje, maar dan met meer schuim en minder cliffhangers. We beloven je geen romantisch plot, maar wel een affaire met smaken die je niet snel zult vergeten. Durven wij van alle cakejes, gebakjes en toetjes een Pastry stout te maken. Oh jazeker, maar voordat we tot het echte recept komen, beginnen we met een brainstorm en een tafel vol zoetigheden.

Piece of Cake: De Keuze voor Gebak of Toetje

We hebben al heel wat smaken de revue laten passeren - van Sachertorte met kersen en slagroom in #1 en Spekkoek in nummer 2. Om het nog wat gekker te maken hebben we geexperimenteerd door Piece of Cake #1 ook op Barrels te leggen om vervolgens in onze laatste nieuwe editie een editie te maken met Red Velvet Cake. En hoewel wij weten dat dit soort teksten meestal niet zo goed gelezen worden geven we hierin alvast een hint naar onze nieuwste editie: Tompouce.

Wat is een pastry stout?

Wat is eigenlijk een pastry stout? Nou, stel je voor dat een stout en een dessert samen een roadtrip maken. Ze stoppen bij chocoladefabrieken, vanilleboerderijen en gaan zelfs langs de lokale bakker voor inspiratie. Het resultaat? Een bier dat smaakt alsof het rechtstreeks uit de keuken van je grootmoeder komt, maar dan met een flinke scheut alcohol er in.

In elk glas Piece of Cake gaat gepaard met een zoete verleiding, en de smaken komen samen voor een feestje in je mond. Dus, waar wacht je nog op? Laat de calorieën in je dessert achterwege en geniet van Piece of Cake - waar bier en zoetigheid samenkomen voor een onvergetelijk huwelijk. Proost! 🍰🍻

Reeds verschenen Piece of Cake edities

BIERPAKKETTEN VAN FRONTAAL

Laat je verrassen met een bierpakket en ontdek al onze bieren. En onthoud, dit is slechts het begin. Frontaal Brewing Company biedt ook andere spannende bierpakketten aan voor de avontuurlijke bierliefhebber. Probeer ze allemaal!