BEERCLUB FRONTAAL

JOUW MAANDELIJKSE DOSIS BIER

Mis geen bier dat onze brouwerij verlaat met de Frontaal Beerclub! Ontvang maandelijks de meest verse Frontaal bieren, collabs door heel Europa, heerlijke gastbieren en exclusieve Beerclub specials.

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAART DROP!

NaN
dagen
NaN
uren
NaN
minuten
NaN
seconden

i want

all the beers!

Mis geen bier dat onze brouwerij verlaat!

De nieuwste frontaal specials

Verste core range bieren

De mooiste collabs door heel Europa

Exclusieve toegang tot de legacy series

Give me

all the extras

Naast heerlijk bier ontvang je als lid ook mooie voordelen

Discounts in onze horeca gelegenheden

Korting op bestellingen in onze webshop

Een levendige beer community

En veel meer!

CHOOSE

YOUR PLAN

BEERCLUB - Regulier | €40,- (+ €1,20 statiegeld)
8 bieren, elke maand, thuisbezorgd. 

BEERCLUB - Pick up | €35,- (+ € 1,20 statiegeld)
8 bieren, elke maand, klaar om afgehaald te worden.

BEERCLUB - EU - €55,-
Woon je buiten de Benelux?
Geen probleem, wij verzenden door heel Europa!

FRONTAAL

LEGACY SERIES

Welkom in de wereld van vatgerijpte bieren, exclusief voorbehouden voor gewaardeerde Beerclub leden. We zijn verheugd om de Legacy Series te introduceren, een waar testament van onze niet aflatende toewijding aan onze leden.

Bereid je voor op een opmerkelijke reis als lid van onze Beerclub, waarbij je exclusieve toegang krijgt tot deze gelimiteerde, op vat gerijpte wonderen, elke maand thuisbezorgd. Onze zorgvuldige selectie van eiken vaten garandeert dat elk bier in deze serie rijpt tot absolute perfectie. Door dit transformerende proces worden smaken dieper, komen complexiteiten tevoorschijn en ontwikkelt zich harmonieus een symfonie van noten die uitmondt in een buitengewone drinkervaring.

Met elke slok dompel je jezelf onder in de diepte en complexiteit die alleen zorgvuldige rijping in zorgvuldig uitgekozen vaten kan geven. Ervaar de fluweelzachte zachtheid van bourbon eiken, de rijke lagen van smaak afkomstig van rum of brandy vaten - elk brouwsel in de Legacy Series laat de diepgaande transformerende kracht van tijd zien.

Terwijl je met spanning uitkijkt naar je maandelijkse levering, bereid je je voor op een nieuw exclusief brouwsel dat zorgvuldig is samengesteld om je smaakpapillen te prikkelen en je zintuigen te verrukken. Ontgrendel de Legacy Series en geniet van de uitzonderlijke smaken die je te wachten staan.

Beerclub edities

Bekijk hieronder enkele voorgaande Beerclub edities en ontdek wat je te wachten staat!

VEELGESTELDE VRAGEN