Beer Club Exclusives

bestel eenvoudig online

Sorteren op:

Exclusieve bieren voor onze Beer Club leden

Onze Beer Club-leden genieten van privileges die exclusief zijn ontworpen om hun bierervaring te verrijken. We hebben een aantal van onze bieren en exclusieve producten beschikbaar gesteld voor onze trouwste fans. Deze producten zijn hier in onze webshop exclusief te bestellen en nergens anders te vinden, dus ook niet in onze bierpakketten.

Legacy Series

Onze Legacy Series vertegenwoordigt het kroonjuweel van onze brouwerij. Deze in gelimiteerde oplage verschenen bieren, gerijpt en verfijnd met toewijding en vakmanschap, zijn voorbehouden aan onze meest toegewijde Beer Club-leden. Elk brouwsel in deze serie is een eerbetoon aan traditie en vernieuwing, waar de complexe smaken tot volle bloei komen. Als beerclublid krijg je als eerste toegang tot deze exclusieve pareltjes, waarmee je jouw biercollectie naar nieuwe hoogten kunt tillen. We brouwen in zeer gelimiteerde oplagen waarbij het overgrote deel gereserveerd wordt voor ons bier abonnement: de Beer Club. Het overige deel wordt officieel nooit verder verkocht. Nu we de mogelijkheid hebben om dit aan onze Trouwste fans beschikbaar te stellen kunnen ze dan eindelijk opnieuw gekocht worden!

Over Ons Bier abonnement

Ons bier abonnement is meer dan alleen een service; het is een verbintenis tot uitzonderlijke bierbeleving. Als lid van onze Beer Club geniet je van een maandelijkse selectie van onze nieuwste creaties, exclusieve releases, speciale edities en de nieuwste collabs met Brouwerijen door heel Europa. Elke levering is zorgvuldig samengesteld om je te verrassen en te verwennen. Met onze bier abonnementen beleef je Frontaal Brewing Company op een geheel nieuw niveau, rechtstreeks van onze brouwerij naar jouw deur.

Hoe Je Exclusieve Bieren Bestelt met Jouw Beer Club Account

Het bestellen van onze exclusieve bieren is eenvoudig en naadloos voor onze Beer Club-leden. Volg deze stappen om je favoriete bieren te ontvangen:

Stap 1: Log in of maak een account aan

Check eerst met welk e-mail adres jij geabonneerd bent op onze Beer Club. Log met dit email adres in op de website of maak een nieuw account.

Stap 2: Ontdek Onze Exclusieve Bieren

Eenmaal ingelogd, verken je de exclusieve bieren die alleen toegankelijk zijn voor onze Beer Club-leden. Hier ontdek je de nieuwste Legacy Series-releases en andere speciale edities die speciaal voor jou zijn gereserveerd.

Stap 3: Plaats Je Bestelling

Kies de bieren die je wilt toevoegen aan je verzameling en plaats eenvoudig je bestelling. We hebben het proces zo gestroomlijnd dat het bestellen van exclusieve bieren net zo plezierig is als het proeven ervan.

Thuisbezorgd Bier: Gemak Aan Jouw Voordeur

We begrijpen dat gemak voorop staat, daarom bezorgen we jouw exclusieve bieren rechtstreeks aan je deur. Bij het afrekenen kun je het gewenste afleveradres opgeven, zodat je je kostbare brouwsels moeiteloos kunt ontvangen.

Word Lid van Onze Beer Club en Verrijk Jouw Bierbeleving

Klaar om deel uit te maken van onze Beer Club en te genieten van exclusieve bieren, maand na maand? Meld je vandaag nog aan en ontdek een wereld van smaak en traditie. Frontaal Brewing Company nodigt je uit om deel te nemen aan onze Beer Club en samen te proosten op innovatie, erfgoed en buitengewone bieren. Proost op exclusiviteit en geniet van een bierervaring die de norm overstijgt.