Speciaalbier
Speciaalbier
Café
Café
Breda
Breda

Welkom in

ons Speciaalbier Café

Het ultieme toevluchtsoord voor liefhebbers van speciaalbier in Breda! Als jouw zoektocht draait om een speciaalbier café, speciaal bier in Breda of een speciaalbier restaurant, zoek dan niet verder.

Ons speciaalbier café in het hart van Breda biedt een uitgebreide selectie van ambachtelijke bieren van Frontaal Brewing Company die zelfs de meest veeleisende bierkenners zal verrassen. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde proeverij of gewoon wilt ontspannen met vrienden onder het genot van een uniek speciaalbier, wij hebben voor elk wat wils.

Speciaal bier restaurant

Onze toegewijde bierexperts hebben zorgvuldig een menu samengesteld dat de rijke diversiteit van speciaalbieren weerspiegelt, waaronder lokale favorieten en internationale ontdekkingen. Geniet van een ongeëvenaarde bierervaring in een warme en gezellige ambiance.

Ons speciaalbier restaurant is de perfecte plek om je culinaire ontdekkingstocht voort te zetten. Combineer heerlijke gerechten met zorgvuldig geselecteerde speciaalbieren of maak zelf onvergetelijke combinaties.. Van hartige hapjes tot gastronomische lekkernijen, wij brengen de kunst van speciaalbier en gastronomie samen op je bord. Daarnaast zijn veel van onze gerechten bereid met bieren van onze tap. Combineer en ontdek zelf.

Ontdek zelf onze Speciaalbier Café

Ontdek de charme van ons speciaalbier café en restaurant in Breda. We zitten op de iconische locatie van De Faam in Breda. Dicht bij het centrum en het Centraal Station met een ruime beschikbaarheid aan parkeerplekken.

Cheers - Beer for Thought

Reserveer jouw plek via de website en kom onze bieren direct aan de bron proeven in ons Speciaalbier Café! Kies uit onze 31 taps & eten van onze menukaart of ga voor één van onderstaande arrangementen. Wij schenken in ons Speciaalbier Café niet alleen Frontaal bieren maar ook hebben wij regelmatig bieren op de tap van onze Collab's en Tap Takeovers.

Wil je een arrangement boeken, reserveer dan een plaatje in ons café en geef in de opmerkingen aan dat je gebruik wilt maken van de proeverij.

Frontaal proeverij 'Simcoe':

 • 4 proefglazen met Frontaal bier

 • Verhaal achter de geserveerde bieren

 • €17,50 per persoon

Frontaal proeverij 'Mosaic':

 • 4 proefglazen met Frontaal bier

 • Verhaal achter de geserveerde bieren

 • Luxe serveerplank

 • €25,50 per persoon

Rondleiding bierbrouwerij

Waar wij voorheen je konden rondleiden bij de Faam en ons Speciaalbier Café hebben wij onze volledige brouwinstallatie hier weggehaald en verhuist naar The Bay. Daarnaast hebben wij op de nieuwe locatie een spiksplinter nieuwe brouwinstallatie van Rolec opgestart. Wil jij een toffe rondleiding door onze bierbrouwerij? Lees dan meer informatie hier over het boeken van een bierbrouwerij rondleiding.

Mogelijkheden voor groepen

Iets te vieren? Of simpelweg tijd voor een goede groepsborrel en eventueel hapjes of diner? Wij denken graag met je mee in ons Speciaalbier Café!

Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag of verjaardag wilt vieren, staan wij als Speciaalbier Café graag voor jullie klaar. Naast het aantrekkelijke assortiment en mogelijkheden voor arrangementen, leent de locatie en de ligging zich uitstekend voor allerlei soorten groepen en events. Neem contact met ons op via brouwcafe@frontaalbrewingcompany.com over de mogelijkheden.

De beste ideeën ontstaan vaak tijdens een bak koffie of een goed glas bier, dus we staan er altijd voor open om met jou in het Brouwcafé over de perfecte invulling te sparren. Tot snel!

Zakelijk

Op zoek naar een creatieve en ruimtelijke locatie voor een vergadering of bijeenkomst? Uiteraard zijn jullie tijdens onze openingstijden altijd welkom, maar als je op zoek bent naar ruimte, stilte en mogelijkheden voor presentaties en passende drank- en eten arrangementen, is ons Speciaalbier Café ook tijdens onze 'niet openingstijden' voor jullie de locatie. Dit geldt dus voor de volgende momenten:

 • Maandag 09:00 - 17:30

 • Dinsdag 09:00 - 17:30

 • Woensdag 09:00 - 16:00

 • Donderdag 09:00 - 14:00

 • Vrijdag 09:00 - 14:00

Zodra de deuren voor het publiek open gaan kun je uiteraard gelijk een aansluitende borrel doen! Neem contact met ons op via brouwcafe@frontaalbrewingcompany.com over de mogelijkheden of kom tijdens openingsuren langs om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

CONTACT

Liniestraat 31
4816 BG, Breda
Nederland

+31 (0)76 785 4329

Contact opnemen

OPENINGSTIJDEN

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag16.00 - 23.00
Donderdag14.00 - 23.00
Vrijdag14.00 - 23.00
Zaterdag14.00 - 23.00
Zondag14.00 - 23.00 (sluittijd o.b.v. drukte)

ROUTE

Ons brouwcafé ligt op 5 minuten lopen vanaf station Breda of 10 minuten vanaf Breda centrum. Op het terrein bij de Faam is er genoeg parkeergelegenheid.

Te voet vanaf station Breda
Je loopt naar de achterkant van het station, steekt de straat over, houdt rechts aan en je loopt ongeveer 300 meter richting De Faam. Je loopt door tot aan de grote poort helemaal op het einde van de Liniestraat. Vanaf daar volg je de Frontaal borden.

Veelgestelde vragen over ons Speciaalbier Café