Alle Bierpakketten

bestel eenvoudig online

Sorteren op:

Speciaal Bierpakketten Bestellen

Ontdek de Perfecte Smaakervaring van een bierpakket

Bierpakketten bieden een unieke en diverse smaakervaring die bierliefhebbers over de hele wereld aanspreekt. Wij van Frontaal zijn altijd op zoek om het beste bierpakket samen te stellen. Soms doen we dit op bierstijl, maar soms ook voor speciale gelegenheden. Of je nu een kenner bent of net begint met het verkennen van de wereld van Frontaal bier, in ons bierpakket begint jouw ontdekking. In het kort ontdek je hier alles wat je moet weten over bierpakketten, van de verschillende soorten tot hoe je het meest geschikte bier cadeaupakket kunt kiezen.

Soorten Bierpakketten

Als je nieuw bent in de wereld van speciaalbier, hebben we speciale pakketten samengesteld om je te introduceren in verschillende bierstijlen. Probeer bijvoorbeeld onze Frontaal box met 12, 24 of 36 bieren. Dit pakket bevat grotendeels bieren met een laag alcoholpercentage en een breed smaakprofiel, waardoor je kunt ontdekken wat je het lekkerst vindt. Maar we hebben ook een ander bierpakket waarin je smaak echt op de proef gesteld wordt, denk bijvoorbeeld aan de Fruit Box of de Dark Box. De absolute bestseller is de Hoppy Box, waarin je onze beste IPA's vindt. Wist je dat we bij Frontaal bekendstaan vanwege ha

Voor de ervaren fijnproevers en fans van Frontaal hebben we natuurlijk ook ons bierabonnement: de Beer Club. Onze Beer Club bevat alle bieren die we lanceren: van barrel aged bieren tot onze laatste nieuwe Collabs. Stuk voor stuk bevatten al onze bierpakketten en het maandelijkse bierabonnement ambachtelijke bieren.

Voordelen van Bierpakketten

Bier proeven vanuit huis: Eén van de grootste voordelen van onze bierpakketten bestellen is dat je de wereld van Frontaal kunt verkennen zonder je huis te verlaten. Met onze bierpakketten geniet je thuis opper best. Met zorg samengestelde selecties worden rechtstreeks naar je huis verzonden, waardoor je kunt genieten van bieren die je anders misschien nooit zou proberen. Laat je bijvoorbeeld verrassen door ons Speciaalbierpakket dat geheel door ons samengesteld wordt, de surprise box! Wat er in zit is een verrassing.

Liever even de deur uit? Je bent van harte welkom bij ons Brouwcafe in Breda of bij Frontaal Little Bar.

Exclusieve Bieren: Sommige bierpakketten bevatten exclusieve en limited edition bieren die niet in de reguliere winkels verkrijgbaar zijn. Vaak is het namelijk zo dat wij niet alle bieren uitleveren aan onze bottleshops of supermarkten. Deze houden we exclusief voor onze klanten alleen in de webshop. Dit betekent dat je toegang hebt tot unieke smaken en brouwsels die alleen beschikbaar zijn voor jou.

Hoe Kies Je het Juiste Speciaal Bierpakket?

  1. Smaakvoorkeur: Denk na over welke biersmaken je het meest aanspreken. Wil je hoppige IPA's, kies dan voor onze Hoppy Boxen. Ben je van de zware bieren? Kies dan voor onze Dark Boxen. Ben je helemaal fan van onze "For the love of Hops serie"? Bestel dan onze serie box. Of kies bijvoorbeeld voor onze New Zealand IPA box met alleen maar bieren waarin we New Zeelandse hoppen hebben verwerkt. Van rijke stouts en Barrel Aged tot verfrissende pilsners? Kies een pakket dat overeenkomt met je smaak.

  2. Hoeveelheid: Geniet alleen van Frontaal bieren of bestel je het bierpakket voor bijvoorbeeld een proeverij thuis. Twijfel je: kies dan voor de tussen maat. Heel simpel: kijk hoeveel bieren je bijvoorbeeld in het weekend drinkt. Zijn dat er al snel 2 tot 3 op een avond? Dan adviseren we een doos van 24 te bestellen. Drinkt je partner mee? Bestel dan een doos met 36 fantastische Frontaal bieren.

  3. Budget: Bepaal je budget voor een bierpakket. Er zijn opties voor elk budget, van betaalbare instappakketten tot luxe selecties.

Bierpakketten cadeau bestellen

Voor jezelf of voor een ander? Ben je op zoek naar een bierpakket in de vorm van een bierpakket cadeau? En wil je niet teveel uitgeven? Kies voor het Frontaal Giftpack en je hebt voor nog geen 25 euro een prachtig bierpakket met gratis glas. Uiteraard mag je ook een bierpakket cadeau doen aan jezelf ;-). Dus als 1 of meerdere bierpakketten cadeau wilt doen, bij ons slaag je altijd.

Bierpakket bestellen en genieten

Wanneer je klaar bent om je perfecte bierpakket te bestellen, hoef je alleen maar één van onze bierpakketten te kiezen. Wij zorgen voor een snelle en veilige levering, zodat je binnenkort kunt genieten van je favoriete bieren. Verwen jezelf of verras een vriend met een bierpakket cadeau. Welke optie je ook kiest, je zult ongetwijfeld genieten van een geweldige smaakervaring.

Onze populairste bierpakketten:

Speciaal Bier Pakket | Bierpakketten | Bierpakketten Cadeau

Dit zijn onze Meest verkochte Bierpakketten

  • Surpise Box als Speciaal bier pakket

  • Hoppy Box XL als IPA verrassings pakket

  • Fontaal Bierpakket als cadeau of voor jezelf