frontaal
frontaal
Brewing
Brewing
Company
Company

Adventskalender

Adventskalender 2024

De Pre-Sale begint bijna ....

NaN
dagen
NaN
uren
NaN
minuten
NaN
seconden

Adventskalender 2024

Wat is het afgelopen jaar snel voorbij gevlogen! Met onwijs veel bier achter onze kiezen hebben we voor dit jaar weer echt een kraker van een Adventskalender. Met onwijs veel zorg hebben wij een super vette box samengesteld. Voor je staat waarschijnlijk nu je adventskalender met 12 zorgvuldig gekozen speciaalbieren. Waarom? Omdat elke slok een buitengewone ervaring moet zijn.

Wat wij in jouw Adventskalender hebben gestopt:

  • 12 Luxe bieren;

  • Grotendeels nieuwe Frontaal bieren;

  • 2 nieuwe Internationale collabs;

  • 2 nieuwe Nederlandse collabs;

  • 2 barrel aged bieren, waarvan 1 exclusief te krijgen in de Advent Box.

De focus ligt op kwaliteit, niet kwantiteit. Het resultaat? Een adventskalender die je meeneemt op een reis van unieke smaaksensaties, helemaal voor jezelf of om samen te delen. Verheug je op een kerst vol verrassingen en ontdekkingen met onze exclusieve Frontaal Adventskalender! 

Adventskalender?

Het gebruik van een adventskalender is een traditie die stamt uit de 19e eeuw. Het is een hulpmiddel om in de adventstijd in huiselijke kring toe te leven naar Kerstmis. Met onze Adventskalender nemen we je mee op een heerlijk bieravontuur. Of je onze Adventskalender nu gebruikt om af te tellen naar kerst of om je kerst fatsoenlijk door te komen? Het is vooral belangrijk dat je er van geniet.

We hebben een selectie gemaakt van 12 heerlijke bieren. Om de dag mag je een venstertje openmaken en ontdekken wat wij er voor jou in hebben gedaan. Het bieravontuur begint op 2 december. Kom iedere keer terug om te leren over het bier. Soms met een video, soms een foto maar elke keer iets nieuws.

Oh en als jij zo'n boef bent die niet 2 dagen kan wachten op een volgend bier. Lekker doen! Maar kom dan vooral terug om te lezen over de bieren. We zijn per slot van rekening Frontaal en niet je moeder. “Fuck the status quo” en doe lekker je eigen ding. Dat doen wij namelijk ook!

Kom om de dag terug voor een verrassing in je adventskalender