Smooth Criminals

Serie collectie

Sorteren op:

Smooth Criminals

Smooth Criminals: de serie

Smooth Crinimals is een gloednieuwe serie die we toevoegen aan onze collectie in 2024. Dit jaar kiezen we er voor om all-in te gaan op Smoothie Sours. We de vraag naar sours en in het bijzonder Smoothie Sours erg groeien en hierin willen we dus onze horizon verbreden. Je kan rekenen op onwijs dikke bieren waarin je een lepel rechtop kan zetten.

Smooth Criminals: Heerlijke Smoothie Sours

Onze fruited sours halen inspiratie uit bekende cocktails. We zijn begonnen met een vrij eenvoudig basisrecept voor onze sours en stoppen ze vervolgens propvol met 310 gram fruit per liter! Onze Smoothie Sours zijn zeer toegankelijk door het toegankelijke alcoholpercentage van 6,0%. Het zijn heerlijke frisse bieren die je niet kan weerstaan. Je zou haast vergeten dat je bier aan het drinken bent.

Wat is een Smoothie Sour?

Wat is eigenlijk een smoothie Sour? Een smoothie sour is in wezen een bier dat begint met een zure bierbasis en grote hoeveelheden ongefermenteerde fruitpuree toevoegt om een ​​mondgevoel, smaak en uiterlijk te creëren dat lijkt op fruitsmoothies. Wij vinden deze nieuwe Bierstijl een aanwijst voor de industrie, maar we begrijpen ook dat hard-core bierliefhebbers wellicht hebben: geef me bier met biersmaak.

Wij verwachten vooral voor een hele nieuwe groep genieters een heerlijke serie te gaan brouwen. Wellicht zelfs voor mensen die nog nooit een bier op hebben en hierbij geïntroduceerd worden tot een nieuwe manier van genieten.

Reeds verschenen Smooth Criminals edities

BIERPAKKETTEN VAN FRONTAAL

Laat je verrassen met een bierpakket en ontdek al onze bieren. En onthoud, dit is slechts het begin. Frontaal Brewing Company biedt ook andere spannende bierpakketten aan voor de avontuurlijke bierliefhebber. Probeer ze allemaal!