Rondleiding
Rondleiding
Bierbrouwerij
Bierbrouwerij

FrontaalExperience

Planning en Prijzen

Bierbrouwerij Rondleiding

Frontaal Brewing Company: € 20

✓ 14:45 Ontvangst @The Bay in Breda dus niet bij ons Brouwcafé

✓ Gratis Proefglas Juice Punch of Juice Punch 0.5

✓ Ontvangst en inleiding door onze Gastheer

✓ 15:00 - 16:00 Rondleiding door Brouwerij

✓ Gratis Proefglas van de tap (Iedere maand een nieuw bier)

✓ Optioneel: Vanaf 16:30 Afsluiting @Brouwcafe

Vergeet niet een tafel achteraf te boeken als je wilt blijven eten in ons brouwcafé

Onze Spiksplinternieuwe Brouwerij

State of the Art volautomatische brouwinstallatie van Rolec met 8000m2 Bierbrouwgenot

Reserveer jouw tickets online

Open voor Exclusieve rondleidingen met Tour Guide Gelegendheid voor een hapje en drankje achteraf in ons Brouwcafé

Groepen

Rondleiding Bierbrouwerij voor Groepen

Voor grote groepen biedt de Frontaal Experience een onvergetelijke rondleiding door onze bierbrouwerij. Samen met je vrienden, collega's of familie ontdek je de geheimen achter onze heerlijke bieren. Beleef een leuke en boeiende dag, omringd door de geurige aroma's en de smaak van ons vakmanschap. Een geweldige kans om samen te genieten en te leren, in een sfeervolle brouwerij-omgeving.

Studenten

Bierbrouwerij bezoek voor Studenten

Ontdek de fascinerende wereld van bierbrouwen met onze Frontaal Experience, speciaal voor studenten! Leer alles over het ambacht van het bierbrouwen in een unieke en interactieve ervaring. Van de geschiedenis van Frontaal tot het brouwen van ambachtelijke creaties, onze tour neemt je mee op een educatieve reis. Ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een boeiende, informatieve en smaakvolle ervaring. Bierbrouwerij Rondleiding boeken voor studenten? Boek nu je tickets!

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje naar een Brouwerij?

Transformeer je bedrijfsuitje in een inspirerend avontuur met onze Bierbrouwerij Rondleiding. Versterk teambanden terwijl je de kunst van bierbrouwen ontdekt. Leer hoe teamwork, precisie en creativiteit samenkomen om de perfecte brouwsels te creëren. Een bedrijfsuitje bij Frontaal Brewing Company is niet alleen leuk, maar biedt ook waardevolle inzichten en leermomenten voor je team. Wil je combinaties maken met een Echte Teambuild dag, combineer deze rondleiding dan bijvoorbeeld met vergaderen en activiteiten op locatie. Neem hiervoor contact op met brouwcafe@brouwerijfrontaal.nl

Individuen

Kom je alleen of met een klein gezelschap?

Voor individuen of kleine gezelschappen die nieuwsgierig zijn naar de wereld van bierbrouwen, biedt onze Rondleiding Brouwerij een meeslepende ervaring. Verken onze brouwerij en maak kennis met het brouwproces, van ingrediënten tot eindproduct. Geniet van persoonlijke aandacht en proef een scala aan unieke bieren. Deze tour is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een boeiende en leerzame ervaring, en om nieuwe mensen te ontmoeten met gedeelde interesses.


Rondleiding bierbrouwerij: Veelgestelde Vragen