Investeer
Investeer

Opgehaald

€ 2.849.250,-

Investeerders

2.965

Doel € 2.500.000,-

Droom € 4.000.000,-

114%

Bedankt voor je investering!

De crowdfunding is gesloten vanaf maandag 10 april om 23:59 uur

NaN
dagen
NaN
uren
NaN
minuten
NaN
seconden

Brouw jij verder mee uit?

Een waanzinnige tijd staat ons te wachten. We nemen intrek in onze locatie op The Bay! Investeer jij mee?

Doordat wij de brouwerij en het pand vanaf scratch kunnen opbouwen is dit hét moment om te investeren in de verdere, duurzame groei van Frontaal. Met het oog op de toekomst gaan we veel investeren in duurzaamheid. Zo is de nieuwe brouwerij volledig gasloos, is er voor 22.000m2 aan zonnepanelen geïnstalleerd, investeren we in warmteterugwinning en investeren we in een eigen fustenpark en de ontwikkeling van alcoholvrij bier.

Jij krijgt de kans om daar aan mee te doen! Samen met jou gaan we voor een volledig duurzame brouwerij en investeren we flink om de groei bij te benen. Om dit te financieren stellen we weer certificaten op aandelen beschikbaar in de brouwerij. 

Dit betekent dat jouw investering geen lening is maar een echt aandeel in een brouwerij. Wat krijg je ervoor terug? Naast je beloning voor je investering ga je meedelen in de winst en word je uitgenodigd voor ons jaarlijkse festival, exclusief voor mede-eigenaren. Als kers op de schuimkraag ben je mede-eigenaar van brouwerij Frontaal!

Waarom

Investeerder worden?

  1. Jaarlijks organiseren wij Frontaal Fest waar jij en een +1 voor worden uitgenodigd. Tijdens deze dag geven we je inzicht in onze cijfers en informeren we je als eerste over onze toekomstplannen - onder het genot van een biertje natuurlijk.

  2. Vanaf € 250 ontvang je een extra beloning: Je ontvangt als allereerste de exclusieve Frontaal koffieblend.

  3. Daar bovenop ontvang je voor elke € 1000 die je investeert één maand Beerclub. Koop je dus voor € 3.000 aandelen, dan ontvang je drie maanden lang onze nieuwe bieren direct op je stoep. Heb je dus last van FOMO? Investeer dan en voorkom dit!

  4. Als mede-eigenaar geniet je van veel voordelen, zo krijg je regelmatig korting in onze webshop, pre-orders van acties of ontvang je een gratis biertje op een van onze evenementen.

  5. En last but not least: je hebt een aandeel en bent daarmee mede-eigenaar van één van de meest innovatieve en hardst groeiende brouwerijen in Nederland.

Meer weten? Download de prospectus hier.

Wil je onderdeel worden van de grootste biercommunity van Nederland? Klik op onderstaande link en investeer!

Downloads