Investor Exclusives

Speciaal gebrouwen voor onze Crowd

Sorteren op:

Investor Exclusives

NaN
dagen
NaN
uren
NaN
minuten
NaN
seconden

Hoe Je Exclusieve Bieren Bestelt met Jouw Investeerder Account

Het bestellen van onze exclusieve bieren is eenvoudig en naadloos voor onze investeerders. Volg deze stappen om je favoriete bieren te ontvangen:

Stap 1: Log in of maak een account aan

Check eerst met welk e-mail adres jij geïnvesteerd hebt in Frontaal. Log met dit email adres in op de website of maak een nieuw account met die email adres

Stap 2: Ontdek Onze Exclusieve Bieren

Eenmaal ingelogd, verken je de exclusieve bieren die alleen toegankelijk zijn voor onze investeerders. Ben je tevens beerclub lid, dan heb je ook toegang tot onze beerclub exclusives. Hier ontdek je de nieuwste Legacy Series-releases en andere speciale edities die speciaal voor jou zijn gereserveerd.

Stap 3: Plaats Je Bestelling

Kies de bieren die je wilt toevoegen aan je verzameling en plaats eenvoudig je bestelling. We hebben het proces zo gestroomlijnd dat het bestellen van exclusieve bieren net zo plezierig is als het proeven ervan.

Thuisbezorgd Bier: Gemak Aan Jouw Voordeur

We begrijpen dat gemak voorop staat, daarom bezorgen we jouw exclusieve bieren rechtstreeks aan je deur. Bij het afrekenen kun je het gewenste afleveradres opgeven, zodat je je kostbare brouwsels moeiteloos kunt ontvangen.