Beer
Beer
For
For
Thought
Thought

FrontaalBrewingCompany

ONZE BIEREN

BESTEL EENVOUDIG ONLINE

Kia Ora

€ 4,99

DE BROUWERIJ

Frontaal Brewing Company is ontstaan in 2015. Na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's hebben we het vak van brouwen zelf aangeleerd. We zijn begonnen in een zeecontainer bij STEK, het creatieve hart van Breda. Daarna uitgebreid naar de Faam, een oude snoepfabriek. Nog even en dan mogen we nogmaals uitbreiden. We gaan verhuizen naar The Bay, Breda.

Lees meer over Frontaal

Wij zijn een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na). Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten en de vrijheid waarin we handelen in onze brouwerij. Cheers - Beer for Thought!

BE A PART OF

FRONTAAL’S BEER CLUB

8 bieren, elke maand, thuisbezorgd!

Als lid van de beerclub krijg je elke maand een heerlijke doos vol met de nieuwste frontaal bieren thuisbezorgd! Maandelijks stellen we een doos samen met de nieuwste specials, heerlijke collabs, de verste core range en geregeld exclusieve bieren!

MELD JE AAN VOOR DE OKTOBER DROP

NaN
dagen
NaN
uren
NaN
minuten
NaN
seconden

SCHRIJF JE IN VOOR

DE NIEUWSBRIEF

Wekelijks verzenden wij je een e-mail met de laatste nieuwtjes over Frontaal. Daarnaast krijg je toegang tot leuke extra's:

  • Regelmatig korting in onze webshop

  • Altijd op de hoogte van onze nieuwste releases

  • Als eerste de kans om kaarten te bemachtigen voor één van onze events

  • En nog veel meer...!