Frontaal
Frontaal
Little
Little
Bar
Bar

Welkom bij

Frontaal Little Bar

BEER FOR THOUGHT, FOOD FOR THOUGHT

In ons restaurant in Utrecht combineer je eigentijds ‘Comfort Food’ met de lekkerste speciaalbieren van wel 28 taps. Kies uit onze gerechten en laat de tafel vol zetten met eten en bier om samen te delen. Alles is huisgemaakt en we werken samen met lokale leveranciers waarmee we samen producten selecteren en ontwikkelen. Op tap vind je de nieuwste bieren van Frontaal en de beste bieren van onze vrienden van over de hele wereld.

CONTACT

Frontaal Little Bar
Predikherenstraat 21
3512 TM, Utrecht
Nederland

+31 (0)30 - 633 6772 

OPENINGSTIJDEN

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag16.00 - 23.00
Donderdag16.00 - 23.00
Vrijdag16.00 - 24.00
Zaterdag15.00 - 24.00
Zondag15.00 - 20.30

ROUTE

Frontaal Little Bar achter Neude, in hartje centrum Utrecht.

Te voet vanaf station Utrecht
Het is een kleine 10 minuten lopen vanaf station Utrecht Centraal. Loop richting Neude, steek de grote straat over en ga de Predikherenstraat in. Als het goed is zie je ons uithangbord al shinen en begin je al te watertanden. Kun je het niet vinden, dan raden we je aan even op Google Maps te kijken.

RUIMTE VOOR GROEPEN

Kom samen met je vrienden, familie of collega’s en laat de tafel vol zetten met bier en lekkere gerechtjes om te delen. Zoek jij een unieke locatie midden in het centrum van Utrecht voor een diner, borrel of vergadering? Wil je jouw bijeenkomst combineren met een bier en food pairing? Achter in ons restaurant hebben we een speciale ruimte met een grote tafel. We hebben ruimte voor groepen van 6 personen, maar ook van 60 personen.

Veelgestelde vragen