Frontaal
Frontaal
Fest
Fest

Koop hier je tickets

1 juni2024

Festival Details

1 juni 2024

13:00 - 22:00

De Faam, Breda

Frontaalfest 2024

NaN
dagen
NaN
uren
NaN
minuten
NaN
seconden

Tickets:

€ 22,50 Inclusief:

Festivalglas

Twee muntjes

Goodie

Frontivities

Tijdens Frontaal Fest worden diverse activiteiten georganiseerd waarbij informeren en betrekken centraal staan. Zo geeft Roel Buckens een presentatie over de halfjaarcijfers, worden er diverse proeverijen georganiseerd en kan je een rondleiding door onze brouwerij bijwonen. Daarnaast vragen we onze investeerders naar hun mening omtrent bieren, bieden wij hun kansen om vragen te stellen en hebben ze invloed op het recept van de By the Crowd. Genoeg reden om als investeerder naar Frontaal Fest te komen!

Frontstage

Een Fest zonder muziek is natuurlijk geen Fest! Hier kunnen we nog niet te veel over kwijt, maar wel dat er een podia staat met diverse bandjes om zo een echte festivalsfeer te creëren. Ook zal er een area zijn waarbij diverse DJ’s de ruimte transformeren van rustig bieren proeven, naar de voetjes van de vloer halen. Een en al Fest tijdens Frontaal Fest!

Frontfood

Na alle heerlijke biertjes, is een lekker hapje altijd welkom! Daarom selecteren wij elk jaar toppers van een cateraars/foodtrucks. Zo kom je bijvoorbeeld de Meesters van het Kool tegen met prachtige gerechten gemaakt met de Juice Punch kruiden, staan de mannen van Dokter Worst en Smokehouse weer ready om je de smeuïgste broodjes te serveren en heeft de Soepkeetel vers stoofvlees bereid met een van onze bieren. Zij zijn daarin niet de enige, want in meerdere gerechten zul je onze bieren tegenkomen. Dus wees niet gek, en kom naar Frontaal Fest met trek!

Frontaal & Friends

Tijdens Frontaal Fest nodigen wij bevriende brouwerijen uit om de beste bieren te laten proeven. Ze komen van heinde en verre naar Breda met ieder ten minste vier verschillende bieren. Je zal van alles tegenkomen: lekkere frisse IPA’s, fruitige sour, dikke, stropige stouts en prachtige volle bieren die op diverse barrels hebben gelegen. Voor ieder wat wils door onze vrienden uit de brouwwereld!

Lineup 2024

Frontaalfest 2022-2023

Superhelden
Superhelden
Gezocht!
Gezocht!

Wil jij ons komen versterken tijdens Frontaal Fest?

Veelgestelde vragen over Frontaal Fest

Gebrouwd door

Stay Tuned

Updates over Frontaal Fest vind je in je mailbox!

Ontvang je geen e-mails? Schrijf je dan hier opnieuw in.