Update over contractbrouwen, afvullen en pasteuriseren!

Nieuwe Pasteur machine - Frontaal Brewing CompanyEerder deze maand hebben we gecommuniceerd over het feit dat we onze productie in de komende maanden stevig kunnen opschalen, mede dankzij contractbrouwen en afvullen voor derde partijen. De eerste contracten beginnen nu binnen te komen.

Zo zullen we in de komende maanden al 40.000 liter brouwen voor derde partijen en zullen we ongeveer 80.000 liter afvullen voor anderen. Bovendien zijn we de afgelopen maand druk bezig geweest met het zoeken naar een manier om onze alcoholvrije bieren te kunnen pasteuriseren. We zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat we een machine hebben gevonden die onze capaciteit aankan.

Dit betekent dat we deze mogelijkheid nu ook aan derde partijen kunnen aanbieden om de overcapaciteit op te vullen. Als je iemand kent die geïnteresseerd is in huurbrouwen, afvullen in fusten of blikken (33cl of 44cl), of het pasteuriseren van producten, verwijs ze dan vriendelijk naar ons door of vraag ze om een e-mail te sturen naar roel@brouwerijfrontaal.nl.