UPDATE FOR THE CROWD 2023

for the crowd crowdfunding imperial stout

We willen jullie even bijpraten over de situatie rondom jullie flessen van 'For The Crowd'. Allereerst onze excuses voor de vertraging in de verzending. We zijn druk bezig met het inpakken van een enorme hoeveelheid flessen, maar we konden ze helaas niet allemaal tegelijk versturen. Alles is inmiddels wel de deur uit.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we te maken met de beruchte PostNL-issues. Ze kampen nog steeds met storingen en dat betekent dat pakketten langer dan 14 dagen kunnen vertragen. Ja, serieus! We balen hier net zo hard van als jullie, maar helaas hebben we geen controle over de situatie.

We vragen jullie om een beetje geduld en begrip. We werken ons hier een slag in de rondte om alles zo snel mogelijk bij jullie te krijgen. We willen dat jullie die exclusieve flessen zo snel mogelijk kunnen proeven.

We waarderen jullie enorm als investeerders en we willen dat jullie weten dat we er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. We houden jullie op de hoogte van de verzendupdates en als er nog vragen zijn, schroom dan niet om ons te bereiken.

Nogmaals sorry voor het ongemak en we waarderen jullie geduld en steun enorm!