UITBREIDING VAN ONS SALES- EN MARKETINGTEAM

De afgelopen maanden hebben wij uiteraard niet stilgezeten bij Frontaal! Nu de flow binnen de brouwerij eindelijk een beetje begint te lopen, zijn we alvast vooruit aan het kijken. De implementatie van ons nieuwe ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) was cruciaal voor de verdere groei en forecasting van Frontaal. Nu dit is geborgd, zijn we begonnen met het implementeren van ons CRM-systeem (Customer Relationship Management). Hierdoor hebben we meer grip op waar kansen liggen in de markt en kunnen we snel stappen vooruit gaan maken.

Om het marketing- en salesteam verder te versterken, zijn er onlangs twee nieuwe gezichten bij gekomen. Joram Tjapilon is in juli begonnen als Field Sales Manager. Hij heeft al redelijk wat jaren ervaring in de bierwereld en kent het klappen van de zweep. Hij zal het salesteam verder begeleiden bij het uitbouwen van Frontaal in Noord-Brabant en daarbuiten.

Wesley Wolfers komt het marketingteam vanaf 1 september versterken als senior digital marketeer. Met meer dan 20 jaar ervaring in online marketing en specialisaties in SEO/SEA/affiliate/email marketing, was hij de perfecte kandidaat om het marketingteam te versterken. Hij zal zich voornamelijk richten op de omzetgroei van de webshop en de beerclub. Daarnaast wordt er ook gekeken hoe onze online aanwezigheid versterkt kan worden.