Ontdek de Magie Achter Frontaal: Een Unieke Rondleiding door Onze Brouwerij

Welkom bij Frontaal Brewing Company, waar onzen bieren tot leven komen: een ervaring die je meeneemt op een reis van smaken en creativiteit. Onze Frontaal Experience biedt je de mogelijkheid om de magie achter onze brouwerij te ontdekken, waar passie voor bier en grenzeloze creativiteit samenkomen.

De Frontaal Experience Rondleiding

Een Kijkje Achter de Schermen

Tijdens onze rondleiding nemen we je mee achter de schermen van onze brouwerij. Ontdek de geheimen van ons brouwproces, van de zorgvuldige selectie van ingrediënten tot het vakmanschap dat komt kijken bij het creëren van onze unieke bieren.

Rondleiding Brouwerij | Frontaal Brewing Company | 8

Proef de Diversiteit

Wij staan bekend om de diversiteit aan bieren die we brouwen. Tijdens de rondleiding krijg je de kans om een scala aan smaken te proeven, van verfrissende specials tot de diepte van onze barrel-aged bier collectie. Met twee tasters krijg je echt de smaak te pakken. We nodigen je uiteraard uit in ons Brouwcafé in Breda om daar de rest van onze bieren te proeven of bestel één van onze bierpakketten

Creativiteit Zonder Grenzen

Bij Frontaal omarmen we het motto "F*ck the status quo." Ontdek hoe we vrij denken en onze creativiteit laten floreren, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Geen middelmatig bier verlaat onze brouwerij, en dat proef je in elke slok.

Beleef de Frontaal Experience

Wil je zelf de Frontaal Experience beleven? Boek dan nu een rondleiding door onze brouwerij via deze link: Ticket Rondleiding Brouwerij en dompel jezelf onder in de wereld van Frontaal Brewing Company. Kom en ontdek waarom onze rondleiding niet zomaar een brouwerijtour is, maar een reis vol smaak, passie en grenzeloze creativiteit.