Juice Punch 0.5% in de Albert Heijn!

Juice Punch 0.5% in de Albert Heijn en algemene uitbreiding in de supermarkten!

Het hoge woord is eruit, we krijgen een grote landelijke dekking met Juice Punch 0.5% in Albert Heijn! We zijn achter de schermen ongelofelijk hard bezig geweest om Juice Punch 0.5% te ontwikkelen. Om gelijk een goede start te hebben was een listing met een grote supermarktketen cruciaal. Wat het des te bijzonder maakt, is dat de category managers normaliter eerst het product willen proeven voordat het wordt opgenomen in het assortiment. Het feit dat Juice Punch 0.5% wordt gelist, spreekt een groot vertrouwen uit van Nederlands grootste grootgrutter.

Verder gaan we het volgende opschalen met de supermarkten:

Albert Heijn:

Juice Punch: 932 Albert Heijns
Juice Punch 0.5%: 300 Albert Heijns
Rhodesian: 350 Albert Heijns

Jumbo:

Juice Punch: van 230 naar 403 Jumbo's
Double Juice Punch: van 230 naar 403 Jumbo's

Vanaf week 37 schalen we op, het kan zijn dat het inladen van de nieuwe producten iets langer duurt, hierbij zijn we afhankelijk van de individuele winkels zelf.

In totaal gaan we met het aantal SKU's in de supermarkten (SKU's x supermarkten) van 2965 naar 3546, een groei van 19.5%. Eerder dit jaar hadden we ook al een groei van 2354 naar 2965 supermarkten, een groei van 26%.

Nu is het aan ons om een dijk van een alcoholvrij in de markt te zetten. We gaan niet alleen aan de retail leveren, maar natuurlijk ook in alle horeca, detailhandel, webshop, export en onze eigen cafés aan bieden.

Ondertussen zijn V1 en V2 klaar om uitgeleverd te worden. Had je deze besteld? Dan krijg je daar deze week een mail en een verzendbevestiging van!