Frontaal Little Bar - Kom jij binnenkort bij ons genieten?

Frontaal Little Bar UtrechtFrontaal Little Bar heeft een nieuwe menukaart. Op jullie verzoek zijn de Chicken & Waffels weer terug en je kan genieten van onze prijswinnende taco's of een frisse burrata salade met perzik die perfect past bij de Juice Punch.

 Om dit te vieren, trakteren we jou op een mooie korting van 10% in ons restaurant. Voor deze korting zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar. Wees er dus snel bij en reserveer jouw plek via onderstaande button. Deze korting is niet te combineren met andere kortingsacties. Laat de tafel vol zetten met bier en lekker eten om te delen en beleef een gezellige avond met vrienden, check ons nieuwe zonnige terras en onze nieuwe bartafel voorin de zaak.

 Eind vorig jaar opende Little Beershop in samenwerking met Brouwerij Frontaal een ultieme plek voor bierliefhebbers in het midden van het land. Met 28 tapkranen en een kaart vol bijpassend comfort food kunnen alle foodies en bierliefhebbers hier hun hart ophalen. Zien we je snel terug? We verheugen ons op je komst. Geniet op ons terras of zoek de koelte op binnen bij de airco.

Reserveren kan alleen via deze link!