Drop Bock - Frontaal x Oldtimers

"Drop Bock: Het Verhaal Achter Onze Samenwerking met Oldtimers"

Beste dropliefhebber... uuh wij bedoelen natuurlijk bierliefhebber,

We zijn altijd op zoek naar manieren om te innoveren en onze passie voor bier met je te delen. Dit doen wij doorgaans in alle specials die we brouwen en verkopen in de webshop. Vandaag hebben we iets extra bijzonders - we kondigen namelijk een samenwerking aan met Oldtimers.

Drop Bock is niet zomaar een brouwsel; het is een uiting van onze toewijding aan innovatie in de brouwtechnieken.

Het Verhaal van Drop Bock: proef, beleef en geniet

De laatste tijd worden er op kantoor bij Frontaal heel wat dropjes verslonden. Nee, we hebben niet opeens een nieuwe dropverslaving, maar we hebben hard gewerkt aan een hele toffe nieuwe samenwerking waarbij we veel moesten proeven. Dat is natuurlijk geen straf als we je vertellen dat de nieuwe samenwerking met Oldtimers is!

Oldtimers is dé klassieker als het gaat om drop. Al sinds 1924 maken zij kwaliteitsdrop. Vandaag de dag, 100 jaar later, staat Oldtimers drop bekend als de beste drop van Nederland, als je het ons vraagt tenminste! We kennen ze onder andere van de bekende dropjes Scheepsknopen, Zoute Ruiten en Zoethouders. Samen met Oldtimers vieren we hun 100-jarig jubileum met deze zeer speciale samenwerking.

Wat zou er gebeuren als deze klassiekers in onze brouwketels terechtkomen? Juist, een bier met drop!

Drop Bock Frontaal Brewing Company en Oldtimers samenwerking

Drop Bock - Bockbier met drop van Oldtimers

De zomer loopt ten einde en dat betekent dat het bockbier seizoen eraan komt! Naast ons jaarlijks terugkomende bockbier Heel Holland Bockt, brengen we dit jaar een extra en heel speciaal bockbier uit. Drop Bock is een samenwerking tussen Frontaal Brewing Company en Oldtimers. We hebben samen regelmatig gebrainstormd over wat we belangrijk vinden wat betreft de uitkomst van dit bier. De smaak van de drop is te danken aan de ingrediënten die Oldtimers normaal gesproken voor haar drop gebruikt. De ingrediënten van het bockbier zijn uiteraard door onze brouwers bepaald. De perfecte balans tussen drop en bier is het resultaat van heel veel proeven en finetunen.

Wat kan je verwachten van Drop Bock?

De diepe, rijke smaak van bockbier en de uitgesproken karakteristieken van traditionele drop komen samen in één blik. Met robuuste tonen van salmiak en zoethout, is dit bier een unieke en krachtige smaakbom. Een perfecte keuze voor de avontuurlijke bierdrinker en de fervente dropliefhebber. Een viering van Nederlands vakmanschap!

Oldtimers

Bij de dropmakers van Oldtimers draait alles om aandacht en vakmanschap. Dat is hoe ze hun drop zo een rijke smaak en karakteristieke structuur weten te geven. Vanuit de pioniersgeest van hun grondlegger Jochum Douwenga, experimenteren ze elke dag met verrassende smaken voor een krachtige dropbeleving. 

Met de beste pure ingrediënten, de nieuwste technieken en bovenal: een hartstochtelijke liefde voor drop.

Proost op innovatie en Beer For Thought!

Drop Bock Frontaal Brewing Company en Oldtimers samenwerking