Bar spotlight: Kolenmeesters

Frontaal Kolenmeesters Breda STEKBar spotlight: Kolenmeesters te Breda

Ladies and gentlemen, maak kennis met Kolenmeesters, dé hotspot die sinds mei de smaakpapillen van Breda prikkelt! Hier gaan herkenbare gerechten hand in hand met duurzame ingrediënten en een flinke dosis gezelligheid. En waar vind je deze culinaire parel? Op het fantastische terrein van STEK in Breda natuurlijk!

De twee masterminds achter Kolenmeesters zijn niemand minder dan Erny & Thuan. Ze leerden elkaar al 25 jaar geleden kennen in het bruisende Amsterdam, waar hun liefde voor lekker eten en de horeca begon. Ze hebben allebei een schat aan ervaring in de horeca, van het snijden van groenten tot het runnen van diverse restaurants in de Randstad. Het lot bracht hen onlangs weer samen, en nu zijn ze niet meer te stoppen!

Eerst zwaaiden ze samen de scepter in het restaurant "OpHeteKolen" in de gave loods van Brack Breda. Maar zoals dat gaat met avonturiers, riep het nieuwe avontuur al snel! Met een gezamenlijke filosofie dat het leven leuker is als je goed doet én geniet van heerlijk eten, waren ze niet meer te houden. Voeg daar nog een ongebreidelde passie voor grillen aan toe, en voilà, De KolenMeesters waren geboren!

En waar anders dan op STEK, kloppend hart van creativiteit en gezelligheid, zou je Kolenmeesters kunnen vinden? Het was gewoon een no-brainer voor ons om met hen samen te werken! Op hun menu prijkt onze Juice Punch rechtstreeks van de tap, vergezeld door een uitgebreide selectie aan onze bieren op blik. Oh, en let op, als je een bezoekje brengt aan Kolenmeesters, is de kans groot dat je Erny ziet shinen in één van onze shirts!