ANDREAS VERKOZEN TOT BESTE TRIPEL VAN NEDERLAND

andreas dutch beer challenge gouden medailleWe hadden dit al eerder via onze social media gecommuniceerd, maar het is het vermelden nog een keer waard. We zijn er ongelofelijk trots op dat Andreas, onze tripel, goud heeft gewonnen op de Dutch Beer Challenge van 2023. In deze jaarlijkse bierwedstrijd worden er meer dan 500 Nederlandse bieren ingezonden en gejureerd. Van de jury hoorden we dat er in de categorie tripel/zwaar blond maar liefst 80+ inzendingen waren.

Fun fact #1: de batch die werd ingestuurd voor de challenge was onze allereerste brouwsel van Andreas op de nieuwe brouwinstallatie. We denken de Andreas nog verder te kunnen ontwikkelen zodat hij nog meer gebalanceerd is en weer kans maakt op goud voor volgend jaar.

Fun fact #2: Juice Punch won dit jaar brons in de categorie IPA. Ook in deze categorie werden er meer dan 80 bieren ingestuurd. Er was dit jaar geen winnaar die met goud naar huis ging, dus in onze optiek hebben we eigenlijk zilver te pakken. Vorig jaar won Juice Punch nog goud op de challenge, en het jaar daarvoor pakte hij zilver. De uitdaging voor volgend jaar is dat we weer goud gaan pakken.